MÒDUL DE PESATGE PS-22615A

MÒDUL DE PESATGE PS-22615A

Control de sistema de pesatge activant sortides d’gruixut, afinat, buidatge i pesada llista.

Entrada de marxa-atur.

Senyal de descàrrega.

Comunicació mitjançant port RS485, protocol MODBUS RTU. Connexió a terminal per a visualització i entrada de dades, pantalla tàctil, PLC etc.

Paràmetres a programar: pes a dosificar, valor de afinat i cua, nombre de vegades a efectuar autocero, temps de buidatge, tancament i estabilització de pes.

Ajust per a qualsevol capacitat de cèl·lula introduint el valor de pes patró.

Selecció de fracció en grams per a la visualització.

Funcionament:

A partir del senyal de marxa sigui per entrada exterior o port de comunicacions, connecta la sortida de gruix i la d’afinat, al arribar a la valor de pes d’afinat, desconnecta la sortida de gruix i al arribar al pes final, desconnecta la d’afinat. Actua sortida de pesada llista i espera senyal de descàrrega. Es connecta la sortida de buidatge durant el temps programat, compta el temps de tancament i inicia un altre cicle realitzant autocero segons paràmetres establerts.

Tot el sistema pot ser controlat pel port de comunicacions encara que a l’disposar directament de sortides de control de pesada, ens permet reaccionar de forma ràpida perquè aquesta sigui necessària sense dependre de les comunicacions

Dissenyat per a la seva col·locació en carril DIN

Alimentació a 24v DC

Si desitja més informació, contacti amb nosaltres